dilluns, 18 de novembre del 2013

UN PAS ENDAVANT I CAP PAS ENRERE!

Després de tot el que ha passat aquestos dies i acabant amb la manifestació d'avui, una cosa queda clara: les coses a RTVV, passe el que passe, ja no podran ser com abans.

Per una banda els polítics del PP valencià, tot i que vulguen donar la imatge que açò no els afecta, hauran de prendre nota. Gent de totes les sensibilitats polítiques i culturals han dit la seua, i tots han coincidit amb una cosa: la necessitat i el desig d'una televisió pròpia, pública, plural i en valencià. Aquestos polítics, molt "aficionats" al poder, hauran de fer alguna cosa que no siga únicament seguir el dictat de "Madrid" si no volen quedar relegats a un segon o tercer terme polític al País Valencià. De fet, potser siga in il·lús optimista, però em sembla que no s'atreviran a tancar RTVV al menys en els terminis previstos.

Per altra banda, la gent de RTVV que alguns tant hem criticat per seguir el dictàmen del poder manipulador que controlava RTVV, han fet un definitiu pas endavant i han denunciat tot el que passava. Hauran de guanyar-se la credibilitat; els costarà, però han fet un pas endavant que ja mai podran desfer. Si és així tothom estarem amb ells i tornarem a il·lusionar-nos amb eixa televisió que parla de les nostres coses i en la nostra llengua; la mateixa il·lusió amb que reberem RTVV el 9 d'octubre de 1989 quan va començar a emetre.

Així doncs, caldrà REFUNDAR RTVV ( "Mai no és massa tard per tornar a començar" Camins-Sopa de Cabra)


Joan V. Navarro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada